Autosta löytyy yllättävän monta tietokonetta. Ei ole ollenkaan epätavallista että autossa on kymmeniä tietokoneita hoitamassa monia asioita. Voltit Autoelektroniikka korjaa ja huoltaa sinunkin autosi mittaristot, moottorinohjaimet ABS-yksiköt ja muut vastaavat.

Yhteystiedot

044 2388328 ma–pe, 9.00–16.00 tuomas@voltit.fi Mäkimiestenrinne 35 B 96200 Rovaniemi
Image Alt

UKK

Voisimmeko olla avuksi? Täältä löydät
vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Mikäli et löydä vastausta juuri sinua askarruttavaan kysymykseen, ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -sivun kautta, sähköpostilla tai soittamalla. Vaikka autoissa on olemassa myös tyyppivikoja, jokaiseen tilanteeseen ei löydy heti valmista vastausta. Mikäli sinulla on tiedossa missä autosi laitteessa vika sijaitsee, tulosta sivuiltamme huoltolähete, täytä se ja toimita laite huoltoon.

Kannattaako alkuperäistä osaa korjata?

Kyllä kannattaa! Auton alkuperäisen elektroniikkaosan korjaamisessa on moniakin hyviä puolia: ensinnäkin huollettu osa toimii kuten alkuperäinen, vältyt ylimääräiseltä autosi uudelleenohjelmoinnilta ja korjauttamalla jo olemassa olevan laitteesi säästät yleensä satoja euroja. Lisäksi Voltit antaa korjaamilleen laitteille aina vähintään 12 kuukauden takuun!

Voinko ajaa autollani ilman mittaristoa?

Monilla autoilla voisi periaatteessa ajaa ilman mittaristoa, mutta ilman mittaristoa moni tärkeä ominaisuus on poissa käytöstä ja autolla ajaminen aiheuttaa turvallisuusriskin itselle ja muille. Esimerkiksi useissa vuosimallin 2001-2003 Volvoissa ei toimi muun muassa suuntavilkut, pitkät valot, keskuslukitus tai nopeusmittari mittariston puuttuessa.

Kuinka kauan ohjaimen huolto kestää?

Laitteet pääsevät huoltoon heti saapumispäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Autosi on ilman laitetta yleensä yhteensä 3–4 arkipäivää, riippuen Postin ja Matkahuollon toiminnasta. Paikalliset asiakkaat saavat laitteen luonnollisesti lyhyemmällä odottelulla, sillä postitusta ei tarvita.

Kuinka pitkä takuu korjatulla laitteella on?

Voltit antaa takuuajaksi 12 kuukautta tai 24 kuukautta laitteesta riippuen.

Voiko käytetyn laitteen vaihtaa toisesta autosta?

Usein tämä on mahdollista, mutta yleensä vaihdon lisäksi tarvitaan uudelleenohjelmointi juuri sinun autoasi varten. Ota meihin yhteyttä ja kysy asiantuntijan mielipide siihen onnistuuko jo olemassa olevan laitteen vaihto käytettyyn vai kannattaako ennemmin korjata alkuperäinen laite.

Voinko tuoda koko auton huoltoon?

Monien korjattavien laitteiden suhteen voit tuoda myös koko auton paikan päälle. Jotkut yksiköt taas on tuotava valmiiksi irrotettuna. Esimerkiksi vaihteistonohjainten irrotus ei onnistu meillä. Suosittelemme soittamaan meille ja katsotaan yhdessä sinulle paras sekä sopivin ratkaisu.