Autosta löytyy yllättävän monta tietokonetta. Ei ole ollenkaan epätavallista että autossa on kymmeniä tietokoneita hoitamassa monia asioita. Voltit Autoelektroniikka korjaa ja huoltaa sinunkin autosi mittaristot, moottorinohjaimet ABS-yksiköt ja muut vastaavat.

Yhteystiedot

044 2388328 ma–pe, 9.00–16.00 tuomas@voltit.fi Mäkimiestenrinne 35 B 96200 Rovaniemi

Voltit, vankkaa osaamista

Voltit on rovaniemeläinen autoelektroniikkakorjaamo. Omaamme vuosien työkokemuksen autoeletroniikan korjaamisesta ja meille ystävällinen palvelu on itsestäänselvyys!

Autoelektroniikan huolto

Autoelektroniikka lisääntyy autoissa koko ajan. Vanhemmissa autoissa elektroniikkaa löytyy moottorinohjaimesta, ABS-yksiköstä, airbag-yksiköstä ja muista auton perustoimintoihin liittyvistä laitteistoista. Kuitenkin mitä uudempi auto sitä useampia yksiköitä eri puolella autoa sijaitsee. Moni laite muuttuu sähköisemmäksi, näyttöjen määrä lisääntyy ja mm. automaattivaihteisto on yhä yleisempi.
Elektronikkayksiköt ovat yleisesti ottaen melko kalliita merkistä riippumatta. Suurin osa vikaantuneista mittaristoista, paneeleista ja muista yksiköistä on korjattavissa. Voltit Autoelektroniikka korjaa kaikkien automerkkien elektroniikan.

Meiltä saat paljon enemmän kuin vian korjauksen laitteellesi. Hintoihin kuuluu laitteen tarkistus ja huolto kauttaaltaan. Pelkkien jo ilmeneiden vikojen korjaus ei usein tuo pitkäaikaista hyötyä. Saat paljon enemmän kuin vian korjauksen! Siitä kertoo myös takuu.

Tavoitteena tarjota myös hyvää mieltä! Ei ole mukava ostaa uutta ohjainyksikköä ja maksaa nelinumeroista summaa saamatta mitään uutta. Ohjaimen korjaus tuo saman lopputuloksen paljon edullisempaan hintaan joka todistetusti tuo hyvän mielen.

Korjatuilla laitteilla on aina vähintään 12kk takuu. Jos vika uusiutuu laite huolletaan uudestaan tai jopa korvataan toisella toimivalla käytetyllä ja huolletulla. Takuu kattaa myös toimituskulut takuuhuoltoon. Jos laite on irroitettu autostasi Voltit Autoelektronikan toimesta sisältyy sekin takuuseen.

Palvelut

Ennen kaikkea autojen elektroniikan korjausta.

Mittaristot

Digitaaliset ja analogiset mittaristot.

Moottorinohjaimet

Opel,

ABS-yksiköt

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat. Phasellusis viverra nulla ut metus varius laoreet quisquer

Vaihteistonohjaimet

Audi Multitronic, Mercedes Benz, Toyota Rav4